Art And Science
Les 10 meilleurs produits en juillet 2025
Dernière mise à jour :
27 juillet 2025
TASCHEN
L’art et la science de Ernst Haeckel. 40th Ed.
Livraison gratuite
99
QUALITÉ MAXIMALE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#1 GAGNANT
Independently published
L'Art et la Science du Design d'Intérieur: Un Guide Complet pour les Débutants
Livraison gratuite
97
QUALITÉ SUPÉRIEURE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#2
ELLIPSES
Les sciences et l'art - Peinture, musique, architecture, cinéma, littérature et science-fiction
Livraison gratuite
96
QUALITÉ SUPÉRIEURE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#3
TASCHEN
The Art and Science of Ernst Haeckel
Livraison gratuite
89
QUALITÉ DISTINGUÉE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#4
Le Livre de Poche
Discours sur les sciences et les arts
Livraison gratuite
83
QUALITÉ FIABLE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#5
▼ Montrer plus
▲ Montrer moins
Used Book in Good Condition
2,00 € SUR AMAZON
Cnrs
Art et science
81
QUALITÉ BONNE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#6
Iceman
78
QUALITÉ BONNE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#7
Stripe Press
The Art of Doing Science and Engineering: Learning to Learn
22% Réduction
78
QUALITÉ BONNE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#8
Beyond Obesity LLC
The Art and Science of Low Carbohydrate Living: An Expert Guide to Making the Life-Saving Benefits of Carbohydrate Restriction Sustainable and Enjoyable
Livraison gratuite
71
QUALITÉ BONNE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#9
Mitchell Beazley
The Art & Science of Foodpairing: 10,000 flavour matches that will transform the way you eat
Livraison gratuite
69
QUALITÉ BONNE
VOIR SUR AMAZON
Amazon.fr
#10
▼ Montrer plus
▲ Montrer moins
Foodpairing is a method for identifying which foods go well together
based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.
This groundbreaking new book explains why the food combinations we know and love work so well together
opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat.
With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behind flavours explained, Foodpairing will become THE go-to reference for flavour and an instant classic for anyone interested in how to eat well.
36,46 € SUR AMAZON
the art and science
art science
science and technology
lore and science
science and play
art and co
science and god
art and fear
wellbeing science and policy
science and health