Cuisine Science
Les 10 meilleurs produits en août 2025
Dernière mise à jour :
2 août 2025
Hachette Pratique
La cuisine c'est aussi de la chimie: 70 recettes décryptées et tous les secrets pour les réussir à coup sûr
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Actes Sud
La Science en cuisine et l'art de bien manger
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Hachette Pratique
L'Équation des saveurs: La cuisine est une science. Explications et applications en 100 recettes essentielles
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Hachette Pratique
The Food Lab: Mieux cuisiner grâce à la science
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Hachette Pratique
Foodpairing: 10 000 alliances de saveurs qui vont transformer votre façon de manger
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Dunod
Un chimiste en cuisine
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DELAGRAVE
Mon métier, mes compétences - Sciences appliquées 2de, 1re, Tle Bac Pro Cuisine, CSR et Métiers de l'alimentation (2022) - Pochette élève
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DK
The Science of Spice: Understand Flavour Connections and Revolutionize your Cooking
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Binding : Hardcover
Pages : 224
Publisher : Dk
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DK
The Science of Cooking: Every Question Answered to Perfect your Cooking
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Mitchell Beazley
The Art & Science of Foodpairing: 10,000 flavour matches that will transform the way you eat
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#10
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Foodpairing is a method for identifying which foods go well together
based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.
This groundbreaking new book explains why the food combinations we know and love work so well together
opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat.
With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behind flavours explained, Foodpairing will become THE go-to reference for flavour and an instant classic for anyone interested in how to eat well.
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